Az innoLignum Sopron kiállítás időponja 2019. szeptember 12 -13 - 14

Találkozzunk Sopronban!

 

Tisztelt Partnereink, Tisztelt Leendő Kiállítóink!

Ha erdészet és faipar, akkor természetesen Sopron!

Ez a kijelentés évtizedek óta megállja a helyét, 10 éve azonban nem csak a szakmai oktatás magas színvonala miatt igaz a mondás. 

A két ágazat képviselői ugyanis idén 10. alkalommal gyűltek össze az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásáron és Rendezvénysorozaton, a Novomatic Arénában, szeptember 13. és 15. között

Célunk idén is az volt, hogy a vásár egyet jelentsen az innovatív, kreatív, magas műszaki nívót bemutató technológiák és termékek, valamint a megbízható minőség és a szakértelem együttes megjelenésével.

Az erdészeti és faipari vállalkozások, szervezetek tudományos, innovációs eredményeinek bemutatása mellett, lehetőség nyílt üzleti kapcsolatok kiépítésére, a szakma megismerésére, új termék bemutatására, értékesítésre.

Minden évben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a helyi oktatási intézmények is megjelenjenek, hiszen a cégeknek a diákok adják majd a szakmai utánpótlást, valamint a fiatalok itt testközelből ismerhetik meg szakmájuk minden oldalát.

Idén 75 kiállító, majdnem 8500 m2-en mutatta be termékeit, szolgáltatásait, melyet több, mint 4000 érdeklődő látogatott meg.

Az innoLignum Sopron a kiállító cégek termékkínálata mellett számos kísérő rendezvénynek adott otthont. A szakmai programok értékes információkkal szolgálhattak a vállalkozások számára, ezzel hozzásegítve őket jövőjük tudatos alakításához, ügyfeleik megtartásához, a megfelelő technológia kiválasztásához. A populárisabb programok, a látványos és szórakoztató bemutatók, az interaktív standok könnyed szórakozást nyújtottak a látogatóknak, a gyerekek pedig játszóházban ismerkedhettek a természettel, valamint a fa világával.

2018-ban a  10 éves kiállítóinkat hűségdíjjal köszöntöttük:

Köszönjük, hogy Velünk tartottak!

Tisztelettel:

innoLignum Sopron szervezői

Ízelítő a kiállításról: